Vacature FME en GIS Specialist

Als ArcGis Online / FME specialist werk je in een klein, gedreven team aan de ontwikkeling van apps en programma’s voor het beheer van de openbare ruimte.

Over Aquateam

Aquateam is dé samenwerkingspartner op het gebied van applicaties voor de openbare ruimte. Wij zijn niet alleen een leverancier van applicaties voor de openbare ruimte, maar maken het verschil door ons altijd als samenwerkingspartner op te stellen. Wij verkopen geen applicaties, maar oplossingen. Zo hebben wij voor en samen met verschillende waterschappen, gemeentes en aannemingsbedrijven applicaties ontwikkeld waar de gebruikers dagelijks het optimale uit kunnen halen. Dit is de kern van het bedrijf waar jij bij kan horen. Dus wil jij deel uitmaken van een innovatieve en inspirerende omgeving? Ben je enthousiast om te werken met ArcGis Online en FME om het werk van al onze gebruikers prettiger te maken? Dan biedt deze vacature de uitdaging die jij zoekt!

Jouw baan

Als ArcGis Online / FME specialist werk je in een klein, gedreven team aan de ontwikkeling van apps en programma’s voor het beheer van de openbare ruimte. Je houdt je bezig met ontwerpoplossingen waarin opkomende technologieën een belangrijke rol spelen. Samen met jouw collega’s en klanten werk je in projecten aan het vormgeven van de oplossing voor spannende uitdagingen en ben je betrokken bij de implementatie van deze technologie bij de klant. Je werkt voor toonaangevende gemeenten en waterschappen. Je doet in korte tijd ervaring op met verschillende projecten en gaat op verschillende vakgebieden aan de slag.

Jouw takenpakket

Tot je takenpakket behoren hoofdzakelijk:

  • Het ontwikkelen van applicaties in ArcGis Online;
  • Het uitwerken van aanpassingen en uitbreidingen op onze bestaande applicaties;
  • Het ontwikkelen, onderhouden en updaten van (bestaande) workspaces in FME;
  • Het oplossen van problemen in FME-workspaces en de FME-server.

Jouw team

Je komt terecht in een klein maar getalenteerd team en opereert vanuit ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Bij Aquateam doen we het graag anders. Wij omarmen verandering. We verankeren duurzaamheid en brengen digitalisering in elk onderdeel van de processen voor het beheer van de openbare ruimte. We creëren waarde met ons ontwerp, waarbij we complexiteit ontrafelen met onze aanpak als krachtig instrument voor ontwikkeling. De manier waarop we dit doen is door het ontwerpen en ontwikkelen van producten en diensten die verbinding leggen tussen gebruiker, technologie en behoeften. Planet, people en prosperity centraal stellen in alles wat we doen om waarde toe te voegen aan de openbare ruimte van onze klanten. Jij bent klaar om nu het verschil te maken!

Onze aanbieding

Aquateam is een geweldige plek om te werken en te blijven leren. Door je bij ons aan te sluiten, word je onderdeel van een bedrijf in ontwikkeling en ben je getuige van de kracht van samenwerken. Naast het werk dat we voor onze klanten doen, zijn we erg trots op onze dynamische, open werkcultuur: we hanteren een agile aanpak, we bieden een veilige werkplek waar initiatief wordt gewaardeerd en we zijn oplossingsgericht met oog voor realisme zonder beperkingen. We willen graag weten wie jij bent en jou helpen ontdekken en groeien waar je goed in bent. Je hebt dus veel leermogelijkheden (formeel en informeel) om je rolspecifieke vaardigheden en expertise te verbeteren.

Naast onze spraakmakende, uitdagende projecten en onze verzorgende werkomgeving, bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een flexibel vervoersarrangement passend bij jouw persoonlijke situatie
  • Werkuren bespreekbaar (24 – 40 uur per) in overleg af te stemmen
  • Diverse personeelsactiviteiten en –feestjes

Enthousiast geworden?

Ben jij er klaar voor? We maken graag kennis in een gesprek. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dalila Messaoudi, 010 – 249 24 76. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie met CV naar werkenbij@vdhelm.nl

Top