Klant aan het woord: De gemeente Pijnacker-Nootdorp

Nieuws

Klant aan het woord: De Gemeente Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft al een jarenlange samenwerking met De Aquanoom. Hanny Vrieswijk, contactpersoon voor De Aquanoom bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp:

“Ondertussen werken we al geruime tijd samen met De Aquanoom en als ik namens mezelf spreek wordt dat als heel fijn ervaren. Wat ik prettig vind is dat je altijd even kan bellen wanneer je met een vraagstuk zit. Daarnaast kan je er altijd op vertrouwen dat er iets gebeurt wanneer dat beloofd wordt, dat is uiteraard niet onbelangrijk.

Het feit dat ik geen kritiekpunten kan noemen op het moment zit hem in dat wanneer ik dat wel heb, ik dat meteen aangeef en dat aangepakt wordt. Dat typeert ook onze relatie, na jarenlange samenwerking ben je zo vertrouwd met elkaar dat je nergens mee hoeft rond te lopen en dat je alles kan mededelen.

Maar doordat De Aquanoom ook kritisch is richting zichzelf komen er vanzelf verbeterpunten boven water, dat is altijd goed. Dat typeert denk ik ook De Aquanoom.”Top