Nieuwe collega’s bij De Aquanoom; maak kennis met Chris, Gilbert en Vera.

Nieuws

Nieuwe collega’s bij De Aquanoom; maak kennis met Chris, Gilbert en Vera.

De groei zit er momenteel goed in bij De Aquanoom en dus is dit jaar weer een aantal mensen gestart of gaat binnenkort starten.

Chris Veldhuijsen is per 1 september begonnen als projectleider. Chris is van huis uit sociaal geograaf. Hij heeft bij diverse landelijke kennisinstituten gewerkt die zich bezighouden met het sociale domein. Chris heeft daardoor ruime ervaring met projecten op het gebied van wonen, stedelijke ontwikkeling en participatie, duurzaamheid en groen. In zijn vrije tijd is Chris graag bezig in de natuur. Hij is opgeleid tot natuurgids en verzorgt o.a. duurzaamheidswandelingen in zijn woonplaats Zoetermeer.

Vera van Kooten start per 9 november als projectmedewerker bij De Aquanoom. Vera heeft civiele techniek gestudeerd aan de TU Delft en heeft hiervoor gewerkt als junior adviseur Geotechniek bij Witteveen + Bos.

Gilbert Busé is sinds maart 2017 bij ons werkzaam als GIS-medewerker. Als archeoloog verzorgde hij de afgelopen jaren GIS-werkzaamheden op het terrein van archeologie en erfgoed. Bij De Aquanoom ontwikkelt Gilbert (beheer)kaarten en maakt hij databases aan voor bijvoorbeeld inspectiedata of areaalbepalingen.Top