Onze klanten

Wij werken als adviesbureau samen met mooie organisaties in Nederland. Het zijn voornamelijk overheidsinstanties zoals gemeenten, waterschappen, recreatieschappen, provincies en Rijkswaterstaat. Steeds vaker weten ook aannemers en collega-adviesbureaus ons te vinden om samen opdrachten uit te voeren op het gebied van waterbeheer.

Klanten aan het woord

Hoe beoordelen onze klanten onze dienstverlening op het gebied van waterbeheer? Om hier een goed antwoord op te krijgen, vragen wij onze klanten na elk project een klanttevredenheidsformulier in te vullen. We zijn er als adviesbureau trots op dat we veel positieve feedback krijgen op onze aanpak. Maar ook onze klachten en tips nemen we serieus. Het zijn kansen om onze dienstverlening te verbeteren, dat noemen wij streven naar klanthousiasme.

“Weten hoe de NEN 2767-4 werkt is één ding, weten hoe de klant vervolgens met de resultaten verder kan, is een andere. De Aquanoom snapt beiden. Met de hulp van De Aquanoom is de NEN 2767-4 voor ons nu een nuttige en praktische norm voor onze civiele kunstwerken.”

— Goof Muilwijk, projectleider bij de gemeente Schiedam

“Dank, hiermee kan ik goed uit de voeten. Jullie zijn echt heel grondig!”– Goof Muilwijk, projectleider bij de gemeente Schiedam.”

– Arthur Hagen, beleidsmedewerker bij de gemeente Den Haag


“Adviesbureau De Aquanoom heeft brede kennis en denkt mee om de doelen van de opdrachtgever te bereiken. Door hun procesmatige aanpak ontzorgen zij de opdrachtgever en voorzien deze van bruikbare informatie.”

— Jos Snijders, beheerder riolering en oppervlaktewater bij de gemeente Voorschoten,

Andere klanten

Top