Onze succesvolle projectaanpak: klanthousiasme!

Als ervaren bureau weten we dat we het verschil kunnen maken door goed naar u te luisteren en onze aanpak daarop af te stemmen. Iedere klant is tenslotte uniek. Daarom staat u als klant bij De Aquanoom écht centraal. Een van de belangrijke aspecten daarvan is het afstemmen van uw verwachtingspatroon. Wat kunnen wij doen om ervoor te zorgen dat we u ‘klanthousiast’ maken? Is dat vooral het halen van de deadline? Optimale kwaliteit? Of juist de open communicatie?

Op basis van uw verwachtingen zoeken we ook naar de juiste match met onze medewerkers. Zij hebben vanuit hun kennis en ervaring hun eigen visie op de aanpak of oplossing van uw vraagstuk. Die ruimte willen wij hen ook graag geven. Minstens zo belangrijk is dat er een persoonlijke klik is tussen u en onze medewerker. Als dat goed zit, weten wij dat er een basis is gelegd voor goede resultaten en een prettige samenwerking.
Lees hier ervaringen van klanthousiaste opdrachtgevers!

Zo wordt ook uw project een succes

Bent u op zoek naar een externe partner op het gebied van waterbeheer en spreekt onze projectaanpak u aan? Dan gaan we graag de uitdaging aan om ook u klanthousiast te maken. Vul hieronder in het formulier uw wensen of vragen in en we nemen binnen enkele dagen contact met u op.

Directeur Marco Vermeer over de projectaanpak van De Aquanoom:

“Onze formule voor het creëren van ‘klanthousiasme’ is gebaseerd op een uitspraak van emeritus-hoogleraar economie Arnold Heertje: “Het draait in de economie om organisaties die haarscherp op hun netvlies hebben waar ze het voor doen.” Bij De Aquanoom doen we alles voor een goede relatie met onze klanten. Daarmee bedoelen we een relatie waarin over en weer verwachtingen worden uitgesproken en uitdagingen worden nagestreefd. Als je zo met elkaar kunt samenwerken, volgt de winst vanzelf.”
Top