Activiteit

Inventarisatie en inspectie kunstwerken

Objecten in de openbare ruimte worden dagelijks door iedereen gebruikt. Dit geldt ook voor objecten zoals bruggen, steigers, vlonders, kademuren en nog veel meer. Het is van groot belang dat deze objecten veilig zijn. Om een goed beeld te hebben van de kwaliteit en veiligheid van de te onderhouden objecten binnen uw areaal moeten regelmatig inspecties uitgevoerd worden. De Aquanoom beschikt over de juiste kennis en ervaring om u hierbij van dienst te zijn.

Onze aanpak:

Voor het inventariseren en inspecteren van civiele kunstwerken maken wij gebruik van de NEN 2767-4. Naast het vastleggen van de technische conditie van de bouwdelen van de kunstwerken kunnen wij aanvullende data verzamelen. Hiervoor gebruiken wij onze praktische en eenvoudig aanpasbare inventarisatie- en inspectietool. De Aquanoom denkt met u mee in dit proces en samen gaan we opzoek naar de beste methode voor uw situatie en wensen. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw inventarisatie en inspectie vraagstukken. Vraag naar Joey de Roode voor oever en kunstwerk inventarisatie en inspectie.

Een greep uit onze opdrachtgevers van recentelijk uitgevoerde inventarisaties en inspecties:
– Gemeente Leiden (bruggen en kademuren)
– Gemeente Schiedam (bruggen)
– Gemeente Goeree-Overflakkee (bruggen, sluis)
– Gemeente Amsterdam
– Gemeente Schiedam
– Staatsbosbeheer
– Gemeente Krimpenerwaard
– Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard
– Gemeente Goeree Overflakkee

Arjen over inspectie van kunstwerken:

“Op basis van de resultaten van de combinatiescore kunnen wij eenvoudig een managementrapportage aanleveren inclusief hersteladvies, kostenraming en planning. Daardoor beschikt de opdrachtgever in korte tijd – en tegen een scherp tarief – over alle noodzakelijke informatie om het beheer van kunstwerken optimaal uit te voeren.”
Top