Werken bij De Aquanoom

Je hebt net je opleiding afgerond, je wilt een keer wat anders of je zoekt mogelijkheden voor het inzetten van jouw kennis en ervaring om daarmee een organisatie te versterken of impact te maken op je leefomgeving. Kortom, je bent op zoek naar een passende baan. Misschien hebben wij die wel. Heb je een relevante opleiding gedaan of relevante werkervaring; of kom je uit een heel ander vakgebied, maar denk jij De Aquanoom te kunnen verrijken met jouw ideeën? Kijk dan eens naar onze vacatures of neem contact met ons op. Een vrijblijvend gesprek met een kop koffie kan nooit kwaad.

  • Open sollicitatie

    Staat jouw functie er niet tussen, maar zie jij jezelf wel werken binnen De Aquanoom? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we kennis met je kunnen maken. Misschien hebben we nu of in de toekomst toch een leuk...

  • Stage sales Aquateam

    Stage sales Aquateam

    Ben jij creatief en draai jij je hand niet om voor de zoektocht naar nieuwe opdrachtgevers? Wil jij ervaring opdoen op het gebied van sales en acquisitie bij een software ontwikkelingsbedrijf dat specialistisch...

Solliciteren bij De Aquanoom

Heb jij een leuke vacature gevonden en wil jij aan de slag bij De Aquanoom? Dit zijn de stappen die je in het de sollicitatie zal volgen.

Icoon Solliciteren

Solliciteren bij De Aquanoom

Heb jij de droomfunctie bij VanderHelm Bedrijven gezien? Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. We streven ernaar je binnen 3 werkdagen een reactie te sturen.

Icoon Het eerste gesprek

Eerste gesprek

We willen je graag leren kennen. Uiteraard vertellen we je ook alles over VanderHelm Bedrijven. Als we na het gesprek allebei enthousiast zijn en verder willen praten, plannen we een vervolggesprek in.

Icoon Het eerste gesprek

Tweede gesprek

Het is tijd om andere collega’s van VanderHelm Bedrijven te leren kennen. Zijn wij het bedrijf voor jou en ben jij de geschikte persoon voor ons? Vaak combineren we dit gesprek ook met een nadere kennismaking van een activiteit in het werkveld of op kantoor.

Icoon Arbeidsvoorwaarden gesprek

Arbeidsvoorwaarden gesprek

Als we na de gesprekken allebei enthousiast zijn, doen we je een aanbod om bij ons te komen werken.

Icoon Aangenomen

Aangenomen

Gefeliciteerd, nieuwe collega! Je nieuwe team kijkt uit naar je komst. Je ontvangt alvast informatie die je nodig hebt voor een soepele start.

Icoon Welkom bij de Aquanoom

Welkom bij De Aquanoom

Je eerste werkdag gaat van start op de HelmHoek in Berkel en Rodenrijs en je doorloopt het voor jou op maat gemaakte introductieprogramma.

Onze medewerkers aan het woord

Vanuit hun passie voor water, klimaat en biodiversiteit zetten onze medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te ondersteunen in het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van waterbodems, natuurvriendelijke en beschoeide oevers en civiele kunstwerken.

Teamleider water, ecologie en klimaat

Arno Mosterd

Sinds 2007 in dienst bij De Aquanoom

Ieder project is uniek en vergt maatwerk voor onze klanten.

Ecoloog

Tommie Pot

Sinds 2022 in dienst bij de Aquanoom

Ecosystemen begrijpen en behouden door scherpzinnige observaties is waar ik voor sta. Gedreven door mijn passie voor biodiversiteit.

Teamleider water, ecologie en klimaat

Arno Mosterd

Sinds 2007 in dienst bij De Aquanoom

Ieder project is uniek en vergt maatwerk voor onze klanten.

Ecoloog

Tommie Pot

Sinds 2022 in dienst bij de Aquanoom

Werken bij VanDerHelm

De Aquanoom is onderdeel van VanderHelm bedrijven. Dat is een echt familiebedrijf en dat zie je overal in terug. Onze mensen vormen dan ook het belangrijkste werkkapitaal, want zonder onze mensen staat alles stil. Mensen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen, hun kwaliteiten benutten en bovenal zorgen dat ze het naar hun zin hebben; dat is onze belangrijkste kernwaarde. Wij zijn met recht trots op onze collega’s en onze collega’s zijn trots om voor VanderHelm te werken.

Staat jou vacature niet tussen de openstaande vacatures van De Aquanoom? Neem dan even een kijkje op de website van VanderHelm Bedrijven.