Activiteit

Werkvoorbereiding kunstwerken

U bent binnen uw organisatie verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van kunstwerken. Dit jaar moet er onderhoud worden uitgevoerd. Hoe gaat u dat aanpakken? Heeft u zelf niet of onvoldoende kennis of capaciteit bel dan eens met De Aquanoom. Wij hebben veel ervaring met het voorbereiden van onderhoudswerken.

Onze aanpak

 

WERKOMSCHRIJVING, BESTEK OF GEINTEGREERD CONTRACT

Elke onderhoudsklus, klein of groot vergt zijn eigen aanpak. Maar na afloop wilt u wel het gewenste eindresultaat. Daarom is het van groot belang om juist en gedetailleerd te beschrijven wat het einddoel moet zijn. Dit kan op verschillende manieren. Voor veel van onze klanten stellen wij onderhoudscontracten op voor schilderwerk, slijtlagen onderhoud of reinigingswerkzaamheden. Voor kleine onderhoudswerkzaamheden aan kunstwerken die meervoudig onderhands worden aanbesteed, hebben wij goede ervaringen met handzame duidelijke werkomschrijvingen. Voor groot onderhoud of complete vervanging maken wij vaak gebruik van geïntegreerde contracten. De combinatie van onze specifieke kennis van het kunstwerk en de innovatieve oplossingen van aannemers leveren dan het beste resultaat. Met het opstellen van dergelijke contracten hebben wij veel ervaring. Welke vorm er ook gekozen wordt, wij voorzien de opdrachtgever graag van een goed onderbouwt advies.

 

Advies

Een goed contract is het halve werk. Wilt u een advies over welke contractvorm het beste bij uw opdracht past, of heeft u al een keuze gemaakt maar zoekt u een partij die dit voor u kan realiseren bel dan met Arno Mosterd, 06 – 24754799 of mail arno.mosterd@deaquanoom.nl

Een greep uit onze recente projecten op het gebied van werkvoorbereiding kunstwerken:

– D&C contract, gemeente Schiedam
– Bouwteam samenwerking vervangen driegatenbrug in Leiderdorp
– Opstellen D&C contract vervangen brug in Schiedam
– Opstellen RAW bestek vervangen damwand in Hillegom
– Opstellen RAW bestek vervangen keermuren Zwijndrecht

Joey over Werkvoorbereiding:

“Gemeentes en waterschappen zijn door de jaren heen voorzichtiger geworden met de uitvoering en aanbesteding van werkzaamheden uit angst voor reputatieschade. Bescherming van de flora en fauna bijvoorbeeld ligt bij veel burgers gevoelig. Wij proberen onze opdrachtgevers te helpen door te kijken naar wat er wél kan op het gebied van aanbesteding en uitvoering. Vaak is er meer ruimte dan je denkt. De kunst is om die optimaal te benutten.”
Top