Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen? Maar zie jij jezelf wel werken binnen VanderHelm? Stuur dan een open sollicitatie zodat we kennis met je kunnen maken. Misschien hebben we nu of in de toekomst toch een leuke functie voor je.

Wie zijn wij?

Aquateam is als bedrijfsonderdeel van VanderHelm Bedrijven gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties voor de openbare ruimte. In zowel ons bedrijf als onze applicaties draait het om samenwerking. Zo ontwikkelen wij samen met waterschappen, gemeenten en aannemingsbedrijven applicaties die voor alle betrokken partijen werken.

In de breedte is VanderHelm Bedrijven een toonaangevende dienstverlener binnen de werkvelden Bodem & Milieu, Water & Klimaat, Ecologie & Biodiversiteit en Civiel & Infra. Samen met onze klanten (overheden, projectontwikkelaars en aannemers) zoeken wij naar praktische oplossingen voor het ontwikkelen van een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Wij staan onze opdrachtgevers bij met Onderzoek & Advies en Realisatie.

VanderHelm is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid bij het bedrijf en bij onze medewerkers hoog in het vaandel staat. Onze mensen vormen het belangrijkste werkkapitaal, want zonder hen staat alles stil. Mensen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen, hun kwaliteiten te benutten en bovenal zorgen dat ze het naar hun zin hebben dat zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wij zijn met recht trots op onze mensen en onze mensen zijn trots om voor VanderHelm te werken!

Wie ben jij?

Je past goed bij De Aquanoom wanneer je de volgende vaardigheden meebrengt:

  • Denken in mogelijkheden en kansen;
  • Weet van aanpakken;
  • Initiatief toont;
  • Betrokken bent bij projecten en collega’s.

Wij bieden?

Binnen ons bedrijf ben je gegarandeerd van een boeiende werkomgeving op een centrale locatie met landelijk uitzicht! Verder bieden wij een gezellige werksfeer met een wekelijkse borrel, jaarlijkse zomer-BBQ en diverse bedrijfs- en afdelingsuitjes. Ga je een sportieve uitdaging niet uit de weg dan kun je met je collega’s wandelen, hardlopen, op de racefiets springen of zelfs openwaterzwemmen en suppen in onze eigen achtertuin!

Enthousiast?

Ben jij er klaar voor? We maken graag kennis in een gesprek. Stuur jouw motivatie naar werkenbij@vdhelm.nl of bel met onze HR-manager  010 – 249 24 60. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie met CV naar werkenbij@vdhelm.nl.

Wij bieden onze vacatures zelf aan bij werving- en selectiebureaus. Ongevraagd uw diensten aanbieden is niet gewenst.

Sollicitatieformulier

Stuur je sollicitatie via dit formulier.

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Aquanoom om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.