Stage sales Aquateam

Ben jij creatief en draai jij je hand niet om voor de zoektocht naar nieuwe opdrachtgevers? Wil jij ervaring op doen op het gebied van sales en acquisitie in de wereld van bodem en water? Help jij ons Aquateam versterken en onze vernieuwde strategie verder uitrollen? Kom met ons meebouwen als sales stagiaire!

Wie zijn wij?

Aquateam is als bedrijfsonderdeel van VanderHelm Bedrijven gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties voor de openbare ruimte. In zowel ons bedrijf als onze applicaties draait het om samenwerking. Zo ontwikkelen wij samen met waterschappen, gemeenten en aannemingsbedrijven applicaties die voor alle betrokken partijen werken.

In de breedte is VanderHelm Bedrijven een toonaangevende dienstverlener binnen de werkvelden Bodem & Milieu, Water & Klimaat, Ecologie & Biodiversiteit en Civiel & Infra. Samen met onze klanten (overheden, projectontwikkelaars en aannemers) zoeken wij naar praktische oplossingen voor het ontwikkelen van een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Wij staan onze opdrachtgevers bij met Onderzoek & Advies en Realisatie.

VanderHelm is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid bij het bedrijf en bij onze medewerkers hoog in het vaandel staat. Onze mensen vormen het belangrijkste werkkapitaal, want zonder hen staat alles stil. Mensen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen, hun kwaliteiten te benutten en bovenal zorgen dat ze het naar hun zin hebben dat zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wij zijn met recht trots op onze mensen en onze mensen zijn trots om voor VanderHelm te werken!

Wat ga je doen?

Je gaat echt meedraaien binnen Aquateam. Daarbij ga je:

 • Opstellen van een salesplan voor Aquateam;
 • Vinden van nieuwe klanten en opdrachtgevers;
 • Uitvoeren van koude acquisitie (bellen, mailen, face-to-face)

In samenspraak met jou gaan we de opdracht vormgeven, rekening houdend met de specifieke wensen van jouw opleiding. Wij hebben eventueel al twee onderzoeksvragen voor je klaar liggen:

 • Hoe kunnen obstakels in het verkoopproces van Baggerteam worden opgelost?
 • Hoe kan het verkoopproces van Baggerteam voor waterschappen worden versneld?

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste HBO-student met al wat kennis van sales en acquisitie. Verder is het fijn als je:

 • een proactieve werkhouding hebt;
 • graag in een team samenwerkt;
 • enthousiast en leergierig bent

Wij worden enthousiast als je:

 • een opleiding volgt in de richting Marketing & Sales, Sales & Accountmanagement of Commerciële Economie

Wij bieden?

Binnen ons bedrijf ben je gegarandeerd van een boeiende werkomgeving op een centrale locatie met landelijk uitzicht! Verder bieden wij:

 • een stage voor de duur van minimaal 4 tot 6 maanden. Eventuele andere duur is in overleg bespreekbaar;
 • een stagevergoeding;
 • een kijk in het bedrijfsleven bij een toonaangevend advies- en ingenieursbureau;
 • een werkplek op kantoor zodat je de echte werksfeer proeft

Maar VanderHelm biedt nog veel meer. Een gezellige werksfeer met een wekelijkse borrel, jaarlijkse zomer-BBQ en diverse bedrijfs- en afdelingsuitjes. Ga je een sportieve uitdaging niet uit de weg dan kun je met je collega’s wandelen, hardlopen, op de racefiets springen of zelfs openwaterzwemmen en suppen in onze eigen achtertuin!

Enthousiast?

Ben jij er klaar voor? We maken graag kennis in een gesprek. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dalila Messaoudi, teamleider op 010 – 249 24 60. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie met CV naar werkenbij@vdhelm.nl.

Wij bieden onze vacatures zelf aan bij werving- en selectiebureaus. Ongevraagd uw diensten aanbieden is niet gewenst.

Sollicitatieformulier

Stuur je sollicitatie via dit formulier.

Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan De Aquanoom om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.