De Aquanoom staat weer op de beurs Water in de openbare ruimte

Nieuws

De Aquanoom staat weer op de beurs Water in de openbare ruimte

Op 8 november was De Aquanoom weer aanwezig op de vakbeurs Water in de openbare ruimte. Een beurs waar veel overheden, bedrijven en studenten uit de water sector elkaar ontmoeten. Het thema van de beurs was gericht op de groene, water- en klimaatbestendige openbare ruimte. Een thema waarover De Aquanoom u graag adviseert.

Water in de openbare ruimte is een eendaagse vakbeurs en is het platform voor alle denkbare producten en diensten op het vlak van water in de openbare ruimte en het klimaatbestendig inrichten van onze steden en gemeenten. Tijdens de beurs worden lezingen gegeven die zowel ingaan op de bestuurlijke kant van de klimaatbestendige steden (samenwerking, investeren, verantwoordelijkheid en risico benadering) als op innovatieve, robuuste en duurzame maatregelen die nodig zijn om steden te beschermen tegen klimaatveranderingen. In onze stand met nummer 2.109 ontvangen wij u graag om u te informeren over onze aanpak als klantgericht, duurzaam en innovatief adviesbureau voor het beheer van waterbodems, oevers en civiele kunstwerken (bruggen, kademuren en duikers) in de openbare ruimte. Wij brengen overheden, aannemers en projectontwikkelaars dichter bij het bereiken van hun doelstellingen.

Dat wij hier goed in slagen blijkt wel uit het feit dat het onderzoeksinstituut NBSA (Nationale Business Succes Award) De Aquanoom als officiële winnaar in de Waterprojecten-branche voor 2016 heeft uitgeroepen.

Benieuwd wat we allemaal in petto hebben? Bezoek ons op 8 november bij stand 2.109 ter plaatse van de Expo te Houten.

Download hier alvast uw uitnodiging.

Dan zijn wij u graag tegemoet!Top