NIEUW: online baggerprocessen beheren met Baggerteam

NIEUW: online baggerprocessen beheren met Baggerteam

Uit ervaring weten we bij De Aquanoom dat gemeentes en waterschappen nog (te) veel tijd kwijt zijn aan het beheren van baggerprojecten. Speciaal voor hen ontwikkelden wij Baggerteam: slimme en gebruiksvriendelijke software waarmee u snel inzicht heeft in de status van uw baggerprojecten.

Het regelmatig baggeren van sloten en plassen is belangrijk, dat weet iedere beheerder bij een gemeente of waterschap. En met de toenemende kans op hevige hoosbuien als gevolg van klimaatverandering, wordt het in de toekomst alleen nog maar belangrijker. Toch werken nog steeds veel organisaties met verouderde methodes om hun baggerprocessen te beheren en te monitoren.

Online programma
“Dat kan beter, dachten wij bij De Aquanoom”, legt directeur Marco Vermeer uit. “De huidige techniek biedt mogelijkheden genoeg om deze processen te versnellen en de kans op fouten of aanpassingen te verkleinen. Samen met een softwareontwikkelaar hebben we een eigen online programma ontwikkeld dat we de naam Baggerteam hebben gegeven.”

Bekijk hier het filmpje met een korte toelichting.

Marktintroductie
Dalila Messaoudi is verantwoordelijk voor het succesvol in de markt zetten van Baggerteam. Voor haar afstudeeropdracht deed zij onderzoek naar de wensen en behoeften van waterbeheerders. De onderzoeksresultaten neemt Dalila – ze is inmiddels in dienst bij De Aquanoom –  mee in de technische ontwikkeling en marketing van Baggerteam. De website van Baggerteam is al in de lucht en er zijn diverse instructievideo’s in productie.

Kom 1 november naar het Baggerteam Event!
“Heel bijzonder wordt het event dat we op donderdag 1 november gaan organiseren voor iedereen die meer wil weten over hoe Baggerteam werkt”, vertelt Dalila enthousiast. “Dan introduceren we het online programma officieel en kan iedereen zelf ervaren hoe het werkt. De uitnodigingen aan al onze relaties gaan binnenkort de deur uit.”

Aanmelden
Het Baggerteam Event vindt plaats van 15.00 uur tot 17.30 uur in Worldhotel Wings in Rotterdam. We sluiten af met een gezellige borrel.

Wilt u ook graag aanwezig zijn bij het event? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met Dalila via (010) 249 24 76 of mail naar dalila.messaoudi@aquateam.nl.Top