De Aquanoom & Ecologie

Nieuws

Hoe zit het met ecologie?

Wilt u weten of er in uw werkgebied beschermde flora of fauna aanwezig is en wat dat voor u voor gevolgen heeft? Of wilt u ecologisch advies en monitoring bij de aanleg van oevers of nieuwe natuur? Maak dan gebruik van de verschillende ecologische diensten van De Aquanoom. Een goede ecologische voorbereiding of begeleiding voorkomt dat beschermde flora en fauna onnodig wordt verstoord of gedood. Bovendien voldoet u op deze manier aan de zorgplicht zoals omschreven in de Wet Natuurbescherming.

U kent De Aquanoom als adviesbureau op het gebied van oppervlaktewater. We zijn gespecialiseerd in het beheer van waterbodems (baggeren), oevers en civiele kunstwerken. In het begin lag het accent voornamelijk op waterbodems en baggeren, vanwaar we uitgegroeid zijn naar ook inspectie en inventarisatie van oevers en civiele kunstwerken.

Met de komst van ecoloog Joris van de Ven kan De Aquanoom u ook ontzorgen op het gebied van ecologie. Zoekt u een vakkundige partner op het gebied van ecologische vraagstukken? Lees verder over wat De Aquanoom voor u kan betekenen.Top