Waterpakket uitgereikt!

Nieuws

De winnaar is bekend!

Een blije Sabine Terwindt neemt het waterpakket in ontvangst van Arno Mosterd. Uit de vele inzendingen is Sabine van gemeente Leidschendam-Voorburg als winnaar uit de bus gekomen.

De Waterquiz

De Aquanoom heeft in het kader van haar 10-jarig bestaan de Waterquiz opgezet: een leuke, korte quiz met vragen die verband houden met De Aquanoom en water(management). De quiz is verspreid via de nieuwsbrief, social media en website en er is met veel enthousiasme gereageerd. Voor de winnaar van de quiz is er een zomers waterpakket samengesteld met o.a. een luchtbed, frisbee, waterfilter en een set voor strandtennis.

Over de winnaar

Sabine Terwindt is uiteindelijk de gelukkige winnaar geworden. Ze kent De Aquanoom omdat ze in het verleden heeft samengewerkt met Arno Mosterd (bij het Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard). Het leek ons daarom wel zo leuk dat Arno zelf de prijs zou uitreiken.

Of de prijs goed van pas komt? Een enthousiaste Sabine antwoordt: “Ja zeker weten, we gaan volgende week op vakantie en we hebben een zoon die er ook erg blij mee zal zijn!”.

Tot slot

De Aquanoom bedankt iedereen voor de deelname en de erg leuke reacties. In het bijzonder wensen we Sabine een fijne vakantie en veel plezier met het waterpakket!

 Top