Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij willen graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van onze samenleving. Dat proberen wij door balans aan te brengen in de factoren People, Planet en Profit. Er zijn verschillende organisaties en initiatieven die wij steunen om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Stichting Waterpas

Wij steunen al geruime tijd ‘Stichting Waterpas’. Deze stichting genereert sponsorgelden om zo veel mogelijk scholen, weeshuizen en ziekenhuizen rondom Mombasa (Kenia) kosteloos van schoon drinkwater te voorzien. Voldoende en schoon drinkwater is een belangrijke voorwaarde voor kinderen om gezond te kunnen opgroeien en optimaal te kunnen presteren op school. Zo krijgen zij maximale kansen om te bouwen aan een mooie toekomst. Met onze jaarlijkse bijdrage kunnen wij het kindertehuis ‘Happy Rock’, waar 26 kinderen zijn ondergebracht, iedere maand voorzien van 2.700 liter schoon drinkwater.

Website

RKSV Spartaan’20

Wij zijn sponsor van amateurvoetbal-vereniging RKSV Spartaan’20. Spartaan’20 is een voetbalclub uit Rotterdam-Zuid spelend in de Tweede Klasse D Zondag. De club heeft ruim 850 leden. Die leden vormen een afspiegeling van de vele culturen die de Rotterdamse bevolking rijk is. Wat ons vooral aanspreekt in deze vereniging is dat zij iedereen de kans bieden om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen, het maakt niet uit welke achtergrond iemand heeft.

Website

De Schoolsportvereniging

De filosofie van RKSV Spartaan’20 sluit goed aan op die van De Schoolsportvereniging (SSV). Vanuit de connectie die wij met RKSV Spartaan’20 hebben, wilden wij ook graag dit prachtige initiatief steunen. De Schoolsportvereniging heeft als doel kinderen te laten sporten in hun eigen wijk of in de buurt van school. Deelnemende sportverenigingen krijgen zo een satellietlocatie in de wijk. De sportverenigingen dragen op die manier bij aan een gezonde en sportieve toekomst voor de Rotterdamse jeugd.

Top